Σώθηκε η ΑΕΚ, ελπίζει η ΑΕΛ, εύκολα οι «αιώνιοι», δύσκολα ο Αρης, στα ίδια η 4η θέση
Ακέραιες διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α1 η ΑΕΛ, έπειτα από το 67-62 επί του Μακεδονικού. Θρίλερ η αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιωνίου, από το οποίο τελικά «επιβίωσαν» οι γηπεδούχοι με 83-80. «Ίδρωσε», αλλά πέρασε από το Αιγάλεω ο Αρης με 82-76. «Πασαρέλα» ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, 104-62 τον Απόλλωνα. Εύκολα ο Ολυμπιακός 81-68την Ολυμπιάδα. Δραματικό φινάλε στο 79-78 του Πανελληνίου επί του Αμαρουσίου αλλά και στο 66-65 της Ολύμπιας επί του ΠΑΟΚ.
67-62 επί του Μακεδονικού. Θρίλερ η αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιωνίου, από το οποίο τελικά «επιβίωσαν» οι γηπεδούχοι με 83-80. «Ίδρωσε», αλλά πέρασε από το Αιγάλεω ο Αρης με 82-76. «Πασαρέλα» ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, 104-62 τον Απόλλωνα. Εύκολα ο Ολυμπιακός 81-68την Ολυμπιάδα. Δραματικό φινάλε στο 79-78 του Πανελληνίου επί του Αμαρουσίου αλλά και στο 66-65 της Ολύμπιας επί του ΠΑΟΚ.&source=in.gr">
Ακέραιες διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α1 η ΑΕΛ, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τον Μακεδονικό σε υποβιβασμό, έπειτα από τη δύσκολη επικράτησή της με 67-62.
Στην Αθήνα, η αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιωνίου εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, από το οποίο τελικά «επιβίωσαν» οι γηπεδούχοι, νικώντας 83-80.
«Ίδρωσε», αλλά πέρασε από το Αιγάλεω ο Αρης με 82-76. «Πασαρέλα» έκανε ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, καθώς επιβλήθηκε του τοπικού Απόλλωνα με 104-62. Εύκολα ο Ολυμπιακός 81-68 την Ολυμπιάδα στο άδειο ΣΕΦ.
Δραματικό φινάλε στο 79-78 του Πανελληνίου επί του Αμαρουσίου στην Κυψέλη, αλλά και στο 66-65 της Ολύμπιας επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...