Στα ημιτελικά των 200μ πεταλούδα οι Δρυμωνάκος και Αλυφαντής
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Ελληνες κολυμβητές που αγωνίστηκαν στο προκριματικά των 200μ πεταλούδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης. Γιάννης Δρυμωνάκος και Ρωμανός Αλυφαντής προκρίθηκαν στον ημιτελικό, που θα γίνει αργότερα.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Ελληνες κολυμβητές που αγωνίστηκαν στο προκριματικά των 200μ πεταλούδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης. Γιάννης Δρυμωνάκος και Ρωμανός Αλυφαντής προκρίθηκαν στον ημιτελικό, που θα γίνει αργότερα.
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, όχι απλώς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά, αλλά κατέρριψε και το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Ο πρωταθλητής του ΓΣ Περιστερίου τερμάτισε τρίτος στην 8η και τελευταία σειρά με 1:56.93 (προηγούμενο ρεκόρ 1:56.99 από το Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης πέρυσι) και κατετάγη τέταρτος στο σύνολο των 62 αθλητών που μετείχαν.
Ο Ρωμανός Αλυφαντής κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά, τερματίζοντας πέμπτος στην 6η σειρά και 15ος στο σύνολο με 1:57.91. Μάλιστα, ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 1:59.05 από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν λίγο μετά τις 13:30 ώρα Ελλάδας, με τους οκτώ ταχύερους να προκρίνονται στον αυριανό τελικό.
Οι δύο κολυμβητές θα αγωνιστούν στην πρώτη σειρά, ο Αλυφαντής στην πρώτη διαδρομή και ο Δρυμωνάκος στην πέμπτη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.