Μόλις δύο νίκες της Εθνικής μας επί της Τουρκίας μέσα σε 52 χρόνια
Η κακή παράδοση της Εθνικής μας με την Τουρκία συνεχίζεται... Μετά από την βαριά ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-1, ο αρνητικός δείκτης σε βάρος της ελληνικής ομάδας μεγάλωσε και στις δέκα ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις, η Τουρκία έχει τους αριθμούς με το μέρος της, έξι νίκες έναντι δύο των Ελλήνων και αυτές, πριν από 55 ολόκληρα χρόνια!
Η κακή παράδοση της Εθνικής μας με την Τουρκία συνεχίζεται… Μετά από την βαριά ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-1, ο αρνητικός δείκτης σε βάρος της ελληνικής ομάδας μεγάλωσε καιστις δέκα ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις, η Τουρκία έχει τους αριθμούς με το μέρος της,έξι νίκες έναντιδύο των Ελλήνων και αυτές, πριν από 55 ολόκληρα χρόνια!
Τα γκολ είναι 16-9 υπέρ των αντιπάλων μας, ενώ οι δύο ισοπαλίες σημειώθηκαν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του 2006. Πρώτα, η «λευκή» στο Νέο Φάληρο, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο «Ινονού» της Κωνσταντινούπολης.
Στο μεταξύ, τα δύο θετικά αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας μας ταξιδεύουν 55 χρόνια πίσω. Οταν το 1952, σε αγώνες για το Κύπελλο Μεσογείου, η Εθνική μας επιβλήθηκε 3-1 στην Αθήνα και 1-0 στην Κωνσταντινούπολη.
Στο ματς της 24ης Μαρτίου,η ελληνική ομάδα όχι μόνο δεν κατάφερε να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα, αλλά γνώρισε την πιο βαριά ήττα της (1-4) στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.
Η ιστορία των ελληνοτουρκικών αναμετρήσεων με αριθμούς
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.