Ανετη επικράτηση των Μάβερικς επί των Νικς με 92-77
Νικηφόρα πέρασαν και από τη Νέα Υόρκη οι Μάβερικς, αφού νίκησαν τους Νικς με 92-77 και έφτασαν τις 55 νίκες στο πρωτάθλημα, για τρίτη συνεχή σεζόν. Με νίκες συνέχισαν οι Νάγκετς (94-90 τους Νετς) και οι Μπόμπκατς (108-100 του Καβαλίερς).
Νικηφόρα πέρασαν και από τη Νέα Υόρκη οι Μάβερικς, αφού νίκησαν τους Νικς με 92-77 και έφτασαν τις 55 νίκες στο πρωτάθλημα, για τρίτη συνεχή σεζόν.
Οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Τζος Χάουαρντ πέτυχαν από 24 πόντους, ενώ ο ΤζέισονΤέρι είχε 15 και ο Έρικ Ντάμπιερ 10 και 13 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ο Έντι Κάρι τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 12 ριμπαουντ.
Στο Ιστ Ράδερφορντ, ο Καρμέλο Αντονι πέτυχε 12 από τους συνολικά 30 πόντους του στην 4η περίοδο και οδήγησε τους Νάγκετς στη νίκη με 94-90 κόντρα στους Νετς.
Ο Αϊβερσον σταμάτησε στους 20, ενώ οι Κάμπι και Μπλέικ πέτυχαν από 10. Από την άλλη πλευρά ο Κάρτερ σημείωσε 29 πόντους και ο Τζέφερσον πρόσθεσε άλλους 18 που δεν στάθηκαν αρκετοί.
Στη Σάρλοτ έλαβε τέλος το αήττητο σερί οκτώ αγώνων των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι υπέκυψαν στην παράταση κόντρα στους ψυχωμένους Μπόμπκατς με 108-100, παρά το γεγονός ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο διατηρούσαν διαφορά 10 πόντων.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου