Εσπασε το… ρόδι ο Αγρίτης με τη φανέλα της Κίκερς Όφενμπαχ
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κίκερς Όφενμπαχ σκόραρε ο Ανέστης Αγρίτης. Ο πρώην άσος του Αιγάλεω σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην ήττα με 2-1 από την Αουε εκτός έδρας, τέσσερα μόλις λεπτά αφού είχε περάσει αλλαγή στην αναμέτρηση.
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κίκερς Οφενμπαχ σκόραρε ο Ανέστης Αγρίτης. Ο πρώην άσος του Αιγάλεω σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην ήττα με 2-1από την Αουε εκτός έδρας,τέσσερα μόλις λεπτά αφού είχε περάσει αλλαγή στην αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 64 με τον Κλίνκα, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ανέστης Αγρίτης έφερε το ματς στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην άσος του Αιγάλεω είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Τέρκερ μόλιςτέσσερα λεπτά νωρίτερα!
Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Αουε σκόραρε ο Ντοστάλεκ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Η ήττα αυτή αφήνει την ομάδα του Αγρίτη στην 13η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga II με 30 βαθμούς.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30