
Ο Βοτανικός στο… τραπέζι για Βαρδή Βαρδινογιάννη και Παύλο Γιαννακόπουλο
Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ήταν ένα από τα βασικά θέματα στη συνάντηση που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες μεταξύ του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, Βαρδή Βαρδινογιάννη και του προέδρου της ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Η Πράσινη».
66
Το θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ήταν ένα από τα βασικά θέματα στη συνάντηση που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες μεταξύ του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, Βαρδή Βαρδινογιάννη και του προέδρου της ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Η Πράσινη».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν στο Εκάλη Club πριν από λίγες ημέρες και σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν κατ’ ιδίαν για ζητήματα που αφορούν στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο τραπέζι της περίπου ημίωρης ιδιωτικής συνομιλίας τους «έπεσε» και το θέμα του Βοτανικού, με στόχο όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ να αποτρέψουν «τρίτους», άσχετους με την οικογένεια του Παναθηναϊκού, στο να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλης σε βάρος του «τριφυλιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας





