«Πεδίο μάχης» στην Πάτρα, ήττα-σοκ του ΠΑΟΚ, νίκη του Αιγάλεω
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιάδα Πατρών-ΑΕΚ στο κλειστό «Ταραμπούρα» ο αγώνας διεκόπη, μετά από ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. «Ανοιχτή» παραμένει η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ήττα-έκπληξη του ΠΑΟΚ από τον ουραγό Μακεδονικό με 77-73. Το Αιγάλεω επικράτησε 83-75της Ολύμπιας Λάρισας. Σε... τροχιά πλέι οφ διατηρήθηκε το Μαρούσι, το οποίο κέρδισε 89-71 την ΑΕΛ. Το πρόγραμμα της Κυριακής... - Την Αστυνομία κατηγορεί ο ΕΣΑΚΕ
77-73. Το Αιγάλεω επικράτησε 83-75της Ολύμπιας Λάρισας. Σε... τροχιά πλέι οφ διατηρήθηκε το Μαρούσι, το οποίο κέρδισε 89-71 την ΑΕΛ. Το πρόγραμμα της Κυριακής... - Την Αστυνομία κατηγορεί ο ΕΣΑΚΕ&source=in.gr">
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιάδα Πατρών-ΑΕΚ στο κλειστό «Ταραμπούρα» ο αγώνας διεκόπη, μετά από ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
Με το σκορ να είναι στο 10-8 οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να εισβάλουν στο κλειστό, με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση με την αστυνομία. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν οι αστυνομικές Αρχές να προβούν σε ρίψεις δακρυγόνων, προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς της Ενωσης.
Η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό σε δευτερόλεπτα έγινε αποπνικτική και οι παίκτες εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο. Η διακοπή της αναμέτρησης είναι οριστική, καθώς το κλειστό της Ολυμπιάδας είναι μικρό και ήταν πολύ δύσκολο να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, προκειμένου οι παίκτες να επιστρέψουν στο παρκέ.
«Ανοιχτή» παραμένει η τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ήττα-έκπληξη του ΠΑΟΚ από τον ουραγό Μακεδονικό με 77-73 στο κλειστό της Νεάπολης.
Το Αιγάλεω εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη (15) της Ολύμπιας Λάρισας και με κορυφαίο τον Λάκσα (20π., 4/5τριπ.) πήρε τη νίκη με 83-75.
Σε… τροχιά πλέι οφ διατηρήθηκε το Μαρούσι, το οποίο κέρδισε 89-71 την ΑΕΛ στο κλειστό του Αγίου Θωμά και της στέρησε το δικαίωμα στην ελπίδα, όσον αφορά στο «διπλό» και την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Η διαχείριση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην χώρα του πριν από το ματς των πλέι οφ της Super League. Η διαιτησία του στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους 0-0. Το παρελθόν του VAR Παϊρέτο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου