89

Ούτε στο παιχνίδι με τον Αρη θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος επιθετικός συνέχισε και την Τετάρτη το πρόγραμμα που ακολουθεί, το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η ημέρα επιστροφής του σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων παραμένει άγνωστη, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες, δεν του επιτρέπει να αυξήσει ρυθμούς και μέσα από αυτή τη θεραπεία προσπαθεί να αποφύγει την αρθροσκόπηση.

Ενδεχομένως να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν (29 Απριλίου), αλλά αυτό θα φανεί από το αν και κατά πόσο θα ανταποκριθεί στη θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται.

Από κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Στολτίδης και Ντομί. Ο πρώτος, πάντως, θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να πάρει κάποιες… ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα χιλιόμετρα που «καταπίνει» σε αυτά, καθώς θα εκτίσει την ποινή του (τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο ματς με τον Αρη.

Στον αγώνα του «Καραϊσκάκη» είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κάποια λεπτά και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr