Νέα αλλαγή τεχνικού στον Απόλλωνα Πατρών, ανέλαβε ο Κώστας Κεραμιδάς
Με τον Κώστα Κεραμιδά συμφώνησε την Τρίτη ο Απόλλων Πατρών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο 38χρονος τεχνικός συναντήθηκε το πρωί στην Πάτρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Καραπάνο, συμφώνησαν και το απόγευμα έπιασε αμέσως δουλειά, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση.
Με τον Κώστα Κεραμιδά συμφώνησε την Τρίτη ο Απόλλων Πατρών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο 38χρονος τεχνικός συναντήθηκε το πρωί στην Πάτρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Καραπάνο, συμφώνησαν και το απόγευμα έπιασε αμέσως δουλειά, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση.
Ο μέχρι πρότινος βασικός προπονητής των «μελανόλευκων», Ίβιτσα Μπούριτς, θα παραμείνει στην ομάδα από τη θέση του τεχνικού συμβούλου, ενώ γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο παλιός παίκτης του Απόλλωνα, Ανδρέας Μολφέτας.
Ο Κώστας Κεραμιδάς υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ (σκάουτινγκ) της Εθνικής Ανδρών, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας (2005), και διετέλεσε άμεσος συνεργάτης του Μάνου Μανουσέλη στην Εθνική Νέων ανδρών, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Αργεντινής (2005).
Στην Α1 έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή του Κώστα Πετρόπουλου στο Μαρούσι και επίσης ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ζευγώλη στον Ιωνικό ΝΦ. Την περυσινή σεζόν οδήγησε στην Α1 ανδρών το Αιγάλεω μαζί με τον Δημήτρη Καρβέλα.
Εν τω μεταξύ, την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Λούθερ Μπίτσαμ, ενώ ο Απόλλων έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γιώργο Μασλαρινό για την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της ομάδας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...