«Όχι» στην προεκλογική παροχολογία επαναλαμβάνει η κυβέρνηση
Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μεγαλύτερη παροχή συντάξεων από αυτήν που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, δήλωσε ότι το ερώτημα αναφέρει ένα συμπέρασμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
91
Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μεγαλύτερη παροχή συντάξεων από αυτήν που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, δήλωσε ότι το ερώτημα αναφέρει ένα συμπέρασμα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Το ερώτημα τέθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Απασχόλησης, Σάββα Τσιτουρίδη, ότι τα 950 ευρώ κατώτατης σύνταξης που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ είναι λίγα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΝΔ θα δώσει περισσότερα.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, «αυτά τα οποία προτείνει ο κ. Παπανδρέου για το 2009 θα είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας εκείνης της εποχής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Τζον Γουότερς απεχθάνεται το καλό γούστο, τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και (πλέον) τα ναρκωτικά
- Γένοβα: Βαριές «καμπάνες» στους κατηγορούμενους για την κατάρρευση γέφυρας με 43 νεκρούς
- Φωτιά στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας – Μήνυμα από το 112
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442