
Γλιτώνει το νυστέρι ο Κωνσταντίνου, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάρκο Νε
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος θα γλιτώσει τη χειρουργική επέμβαση καθώς η αγωγή που ακολούθησε φαίνεται ότι έχει φέρει αποτελέσματα. Υποψηφιότητα για μια θέση στην 11άδα στο ματς στην Καλαμαριά θέτει ο Μάρκο Νε, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη. Μπόρχα εναντίον Καστίγιο σε διεθνές φιλικό.
71
Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχάσει ήδη την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμαριά.
Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν η διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας να πέσει από τους 11 στους 5 ή τους 6 βαθμούς. Για το λόγο αυτό, ο Τάκης Λεμονής έχει προετοιμάσει τους παίκτες του ότι δεν πρόκειται να περάσουν εύκολο απόγευμα, εάν υποτιμήσουν την Καλαμαριά.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών έλαβε μάλιστα ευχάριστα νέα από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος θα γλιτώσει τη χειρουργική επέμβαση καθώς η αγωγή που ακολούθησε φαίνεται ότι έχει φέρει αποτελέσματα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν το πρωί της Τετάρτης, αφού προηγουμένως υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.
Ο Μάρκο Νε προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής. Αντίθετα, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου δούλεψε στο γήπεδο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ ο Γρηγόρης Γεωργάτος ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης με τρέξιμο.
Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 4 το απόγευμα.
Μπόρχα «εναντίον» Καστίγιο
Αντιμέτωπος με τον Νέρι Καστίγιο θα τεθεί ο Φέλιξ Μπόρχα στα τέλη του μήνα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλήθηκε στην εθνική του Ισημερινού για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα με τα αντίστοιχα συγκροτήματα των Ηνωμένων Πολιτειών στις 25 Μαρτίου και του Μεξικού στις 28 Μαρτίου, τα οποία θα διεξαχθούν στην Τάμπα και το Σαν Φρανσίσκο, αντίστοιχα.
Ηδη έχει κληθεί ο Νέρι Καστίγιο στην Εθνική Μεξικό, η οποία, πέρα από τον Ισημερινό, θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση και την Παραγουάη στην πόλη του Μεξικού στις 25 του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα







