Ακόμα πιο μακριά από τους πρωτοπόρους το Χαϊδάρι, ηττήθηκε 0-1 από τη Βέροια
Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους τρεις πρωτοπόρους (Λεβαδειακός, Καστοριά, Αστέρας Τρίπολης) έχασε το Χαϊδάρι. Σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, η ομάδα-«φονέας» της ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου δεν κατάφερε, αν και αγωνιζόταν εντός έδρας, να υπερβεί το εμπόδιο της Βέροιας, που έφυγε νικήτρια με 1-0.
Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους τρεις πρωτοπόρους (Λεβαδειακός, Καστοριά, Αστέρας Τρίπολης) έχασε το Χαϊδάρι.
Σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, η ομάδα-«φονέας» της ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου δεν κατάφερε, αν και αγωνιζόταν εντός έδρας, να υπερβεί το εμπόδιο της Βέροιας, που έφυγε νικήτρια με 1-0.
Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Στεφανίδης στο 20ό λεπτό.
Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς, ισόβαθμοι με την Καλλιθέα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν έβδομοι, παρέα με τον Ηλυσιακό, στους 32 βαθμούς.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, οι Ισπανοί όμως άντεξαν (91-87) και μείωσαν τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.