Στους «4» προκρίθηκαν Νυρεμβέργη, Αϊντραχτ και Βόλφσμπουργκ
Νυρεμβέργη, Αϊντραχτ και Βόλφσμπουργκ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Νυρεμβέργη απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 το Ανόβερο, η Βόλφσμπουργκ στο «Volkswagenarena» με 2-0 της Αλεμάνια Ααχεν, ενώ η Αϊντραχτ ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Κίκερς Οφενμπαχ.
Νυρεμβέργη, Αϊντραχτ και Βόλφσμπουργκ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Νυρεμβέργη απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 το Ανόβερο, η Βόλφσμπουργκ στο «Volkswagenarena» με 2-0 της Αλεμάνια Ααχεν, ενώ η Αϊντραχτ ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Κίκερς Οφενμπαχ.
Στο «ΕasyCredit-Stadion», Νυρεμβέργη και Ανόβερο διεκδίκησαν στα πέναλτι την πρόκρισή τους στους 4 της θεσμού. Εκεί, η ομάδα του Χανς Μέγιερ πήρε την πρόκριση με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Ντάνιελ Κλέβερ ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι (του Σρέτερ και του Στάινερ).
Μάλιστα, ο Κλέβερ ς πέρασε ως αλλαγή στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και δικαίωσε τον προπονητή του που τον εμπιστεύθηκε γνωρίζοντας ότι είναι καλός στα πέναλτι.
Στη «Volkswagenarena», η Βόλφσμπουργκ χάρη σε γκολ των Ντιέγκο Κλίμοβιτς (12) και Μαρσελίνο (25) νίκησε 2-0 την Αλεμάνια Ααχεν και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Με πρωταγωνιστή τον Ναοχίρο Τακαχάρα που πέτυχε δυο γκολ, η Αϊντραχτ, περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Κίκερς Οφενμπαχ στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Bieberer Berg».
Το σκορ άνοιξε στο 11 ο Μίκαελ Φινκ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο Τακαχάρα.
Στο 61 με πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Οχς έκανε το 2-0 και στο 72 διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κοντινό πλασέ μετά από ωραία πάσα του Αλεξάντερ Μέιερ.
Ο Σωτήρης Κυργιάκος ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βασόσκι. Ο Γιάννης Αμανατίδης δεν αγωνίστηκε, ενώ με ο Ανέστης Αγρίτης που συνεχίζει την καριέρα του στην Κίκερς Οφενμπαχ, χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία 13 λεπτά του αγώνα.
Την Τετάρτη διεξάγεται η αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Χέρτα από όπου θα προκύψει η τελευταία ομάδα των ημιτελικών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.