Θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου στρατιώτη στη Ρόδο
Νεκρός στη σκοπιά του βρέθηκε ο 23χρονος στρατιώτης Πεζικού Β.Λ. του Γρηγορίου από την Αθήνα, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Ρόδου. Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τον τρίτο θανάσιμο τραυματισμό οπλίτη από την αρχή του χρόνου.
Νεκρός στη σκοπιά του βρέθηκε ο 23χρονος στρατιώτης Πεζικού Β.Λ. του Γρηγορίου από την Αθήνα, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Ρόδου. Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 01:25.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του οπλίτη διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.
Πρόκειται για τον τρίτο θανάσιμο τραυματισμό οπλίτη από την αρχή του χρόνου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΣ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές