Nα μην υποτιμήσουν τον Ηρακλή ζητάει από τους παίκτες του ο Μουνιόθ
Tη νίκη που θα τον διατηρήσει... φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης, φιλοδοξεί να πάρει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Ο Βίκτορ Μουνιόθ εφιστά την προσοχή των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απαιτώντας... να μην υποτιμήσουν τον Ηρακλή και να μην τους ξεγελάει η βαθμολογική του θέση.
Tη νίκη που θα τον διατηρήσει… φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης, φιλοδοξεί να πάρει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή.
Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με αυτή εναντίον της Λανς -πράγμα που ζητάει και ο Βίκτορ Μουνιόθ- αλλά να είναι και αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια, για να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ο ισπανός τεχνικός εφιστά την προσοχή των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απαιτώντας… να μην υποτιμήσουν τον Ηρακλή και να μην τους ξεγελάει η βαθμολογική του θέση.
Θέλει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία σε όλο το παιχνίδι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, απέναντι στην ομάδα που τα προηγούμενα 2 χρόνια απέσπασε ισάριθμες ισοπαλίες από το τριφύλλι σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ!
Οσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Βίκτορ Μουνιόθ θα παρατάξει πιθανότατα την ίδια ενδεκάδα, όπως στο παιχνίδι της Πέμπτης (22/2) με την Λανς. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποστολή, πράγμα που θα κάνει την Κυριακή (25/2) μετά την χαλαρή πρωινή προπόνηση (10.00GR).
Oι Aντονι Σέριτς, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος και Θανάσης Τσίγκας, οι οποίοι δεν είναι στη διάθεση του προπονητή τους, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Η προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (25/2), δεν θα είναι ανάλογη με το παιχνίδι εναντίον της Λανς. Οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 20.000 οπαδούς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.