Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε άρματα στην Ξάνθη
Εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφερε άρματα του Στρατού στον Έβρο εκτροχιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Ελαφρά τραυματίστηκε ο μηχανοδηγός. Διακόπηκαν τα δρομολόγια στη γραμμή Ξάνθης-Δράμας και επαναλαμβάνονται από τις 18:30 περίπου το απόγευμα.
Εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφερε άρματα του Στρατού στον Έβρο εκτροχιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Ελαφρά τραυματίστηκε ο μηχανοδηγός, ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια στη γραμμή Ξάνθης-Δράμας.
Συνολικά δύο βαγόνια και η μηχανή της εμπορικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν.
Στο σημείο έφτασαν κλιμάκιο του Δ΄Σώματος Στρατού, άνδρες της Πυροσβεστικής και συνεργεία του ΟΣΕ, που με γερανούς προσπαθούν να μετακινήσουν τα βαγόνια, αλλά και τα άρματα μάχης.
Τα δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή διεκόπησαν προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και επαναλαμβάνονται από τις 18:30 περίπου το απόγευμα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές