
Στον Ολυμπιακό που αγαπά ιδιαιτέρως θα κλείσει την καριέρα του ο Ριβάλντο
Την πρόθεσή του να μείνει στον Πειραιά και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε για πρώτη φορά ο Ριβάλντο. Με δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» επί του Ατρομήτου, ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ αποκάλυψε ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
89
Την πρόθεσή του να μείνει στον Πειραιά και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε για πρώτη φορά ο Ριβάλντο.
Με δηλώσεις του μετά την άνετη επικράτηση των «ερυθρόλευκων» επί του Ατρομήτου, ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ αποκάλυψε ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
«Το θέμα μου είναι στην τελική ευθεία. Μάλλον θα μείνουν εδώ τα παιδιά μου και μάλλον θα μείνω και εγώ για ένα ακόμη χρόνο. Το θέμα θεωρείται λήξαν.
» Θα μάθετε πολύ σύντομα τι θα γίνει και τότε θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό που του έχω ιδιαίτερη αγάπη, ενώ αυτή η εξέλιξη θα είναι πολύ καλή και για μένα» είπε χαρακτηριστικά ο «Ρίμπο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Οι φωτογραφίες από το baby shower πριν γεννηθεί η κόρη της
- Ζημιές προκλήθηκαν σε υπηρεσιακό όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως καταγγέλλει ο Δήμος Αθηναίων
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού για την τραγική απώλεια της υπαλλήλου
- Τραμπ: Δασμοί, Βενεζουέλα, Ιράν – Τα ύποπτα στοιχήματα στις αγορές πριν από κρίσιμες ανακοινώσεις
- Ξεκίνησε η νέα λεωφορειακή γραμμή Ζηρίνειο-Σκάλα Ωρωπού
- Τηλεργασία μία ημέρα την εβδομάδα



