Ακόμα πιο χαμηλά ο Μακεδονικός, με 86-73 από την Ολυμπιάδα Πατρών
Η Oλυμπιάδα Πατρών σημείωσε την τρίτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της με 86-73 επί του Μακεδονικού και έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς, αφήνοντας τους «πράσινους» στην τελευταία θέση της κατάταξης, καθιστώντας ακόμη δυσκολότερο το έργο της παραμονής τους στην κατηγορία.
Την πολύ καλή παρουσία της στην εφετινή Α1 μπάσκετ των ανδρών απέδειξε η Ολυμπιάδα Πατρών, η οποία νίκησε 86-73 τον Μακεδονικό στο κλειστό της Νεάπολης, σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική.
Η ομάδα του Νίκου Βουρνά, η οποία σημείωσε την τρίτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της, έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς, αφήνοντας τους «πράσινους» στην τελευταία θέση της κατάταξης, καθιστώντας ακόμη δυσκολότερο το έργο της παραμονής τους στην κατηγορία.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, όμως οι Αχαιοί έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +6 (15-21), στηριζόμενοι στην πολύ καλή απόδοση των Μπουντούρη-Σιμς, οι οποίοι είχαν σημειώσει μαζί 15 πόντους στη συγκεκριμένη περίοδο.
Στο διάστημα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, με αποτέλεσμα να απειλούνται μόνο από τον νεοαποκτηθέντα Μοντγκόμερι (11 πόντοι).
Παράλληλα, στην επίθεση η άνοδος του Αλμπάνο (12 πόντοι) μαζί με τους Μπουντούρη-Σιμς έφερε τη διαφορά υπέρ της Ολυμπιάδας σε διψήφιο νούμερο, το οποίο ήταν 16 πόντοι στο 20΄ (28-44).
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν καλή άμυνα, με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά, ενώ στην επίθεση υπήρχε επιθετικός πλουραλισμός (πέντε παίκτες τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων), με αποτέλεσμα η Ολυμπιάδα να φτάσει εύκολα στη νίκη με το τελικό 86-73.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου