Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Βαρθολομαίος

Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Βαρθολομαίος

Νεκρός, με τραύματα στο πρόσωπο, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Βαρθολομαίος στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Λυκάβου 20, στην περιοχή Ζωγράφου. Λίγο πριν, σύμφωνα με μαρτυρία, υπήρξε διαπληκτισμός του θύματος με άγνωστο άνδρα.

38

Νεκρός, με τραύματα στο πρόσωπο, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Βαρθολομαίος, στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Λυκάβου 20, στην περιοχή Ζωγράφου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, βρέθηκε στο πλατύσκαλο ανάμεσα στο ισόγειο και στον α όροφο χτυπημένος στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των ενοίκων λίγο πριν υπήρξε διαπληκτισμός του θύματος με άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με την επιτόπια αυτοψία, ο Γιάννης Βαρθολομαίος έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, αμυχές στο λαιμό και ένα κτύπημα στο μέτωπο και στο γόνατο.

Ο Γ.Βαρθολομαίος έφτασε στην πολυκατοικία οδηγώντας μόνος το αυτοκίνητό του, χωρίς τον φρουρό του και τον οδηγό του. Έως τις 16:30 βρισκόταν ακόμη στο γραφείο του, ενώ για το πρωί του Σαββάτου είχε προγραμματίσει την καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ.

Ο Γιάννης Βαρθολομαίος διέμενε στο Χαλάνδρι και στη συγκεκριμένη πολυκατοικία ήταν επισκέπτης.

Στην Ασφάλεια για εξέταση μία γυναίκα

Στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζεται μια γυναίκα την οποία είχε πάει να επισκεφθεί. Το διαμέρισμα ανήκει στους γονείς της γυναίκας οι οποίοι έλειπαν. Από την Αστυνομία αναζητήθηκε και ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος μέχρι το βράδυ δεν είχε βρεθεί.

Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας δήλωσε πως πρόκειται για έγκλημα, δεν πρόκειται για ληστεία ούτε για τρομοκρατική ενέργεια.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος είπε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και ότι το θύμα έφερε μώλωπες και αμυχές από πάλη. Ακόμη, είπε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ στις 18:06.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής/ΥΔΕΖΙ, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Την εποπτεία των ερευνών έχει αναλάβει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, επικουρούμενος από τον γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα.

Η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ανατέθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και συγκεκριμένα στον προϊστάμενο της υπηρεσίας Φίλιππο Κουτσάφτη, βοηθούμενο από τον ιατροδικαστή κ. Νικόλαο Καλογρηά. Η νεκροτομή θα δείξει αν ο θάνατος επήλθε από τα κτυπήματα η άλλη αιτία.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερωθεί σχετικά με την υπόθεση και δήλωσε: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Βαρθολομαίου, διοικητή του ΙΚΑ και επί πολλά χρόνια συνεργάτη από τη θέση του γενικού διευθυντή του κόμματος. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

«Εκφράζουμε την ιδιαίτερη λύπη μας για τον τραγικό θάνατο του Γιάννη Βαρθολομαίου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και στους συνεργάτες του» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω στην οικογένεια του Γιάννη Βαρθολομαίου, που επί σειρά ετών υπήρξε γενικός διευθυντής του κόμματος, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου για την απώλειά του. Ο θάνατός του μας συγκλόνισε».

Τα στελέχη του ΣΥΝ εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για το βίαιο θάνατο του Γ.Βαρθολομαίου και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Λυπηρό γεγονός» χαρακτήρισε την δολοφονία του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου, από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024