Ο Ατρόμητος της ανατροπής και ο Ηρακλής της… απελπισίας
Συγκλονιστικό ήταν το ματς στο Καυτατζόγλειο, όπου ο Ατρόμητος έφυγε με τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας με 3-2 του Ηρακλή, αν και βρέθηκε δύο δορές πίσω στο σκορ 1-0 και 2-1, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 67. Ο «γηραιός» βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση.
26
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 πέτυχε ο Ατρόμητος επί του Ηρακλή, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χλωρό στο 6΄, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μπιλίσκοφ στο 72΄ κι ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ραγκουέλ στο 67΄.
Ο «γηραιός» ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Ιλιε στο 87΄, αλλά στο 88΄ ο Λουτσιάνο ισοφάρισε εκ νέου και στο 92΄ ο Ρόβας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.
Ο Ηρακλής ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και να φέρει το ματς στα μέτρα του. Στο έκτο λεπτό ο Φορτούζι «βρήκε» τον Χλωρό, που πλάσαρε και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης γλίτωσε την εστία του από δεύτερο γκολ, όταν απέκρουσε την κεφαλιά του Κατσαμπή.
Μετά το εικοσάλεπτο ο Ατρόμητος κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως έγινε απειλητικός μόνο στο 30, όταν το σουτ του Μερίνο πέρασε μόλις άουτ και στο 45, όταν ο Μιχηλίδης απέκρουσε το σουτ του Λουτσιάνο.
Με την έναρξη του β ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο δραστήριοι και στο 54 έχασαν σημαντική ευκαιρία, με τον Κατεμή που σούταρε άουτ από καλή θέση.
Στο 67 έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ραγκουέλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να τους πτοεί, καθώς στο 72 έφτασαν στην ισοφάριση. «Βοήθησε» σ αυτό ο Μπιλίσκοφ, ο οποίος σε φάουλ του Λουτσιάνο και στην προσπάθεια να αποκρούσει με το κεφάλι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς πήρε «φωτιά» και ήρθαν δύο φορές τα… πάνω-κάτω. Στο 87 ο Ηρακλής κατάφερε να ανατρέψει προσωρινά την κατάσταση, όταν σε κόρνερ του Αλιούτα, ο Ιλιε πετάχθηκε και από κοντά έκανε το 2-1.
Δεν πρόλαβαν όμως οι γηπεδούχοι να χαρούν το γκολ αυτό, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Λουτσιάνο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 92΄ ο Ρόβας ξεχύθηκε μπροστά, πλάσαρε υποδειγματικά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Αμπάρης, Μαυρογενίδης (80 Σίσιτς), Δρούγας, Μπιλίσκοφ, Κατσαμπής, Πουρσανίδης, Δέντσας, Χλωρός, Αλιούτα, Ερέρα (75 Ιλιε), Φορτούζι (46 Παπαποστόλου).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντράγκανμ Κοκότοβιτς): Μιχαηλίδης, Ραγκουέλ, Γεωργίου, Ιωάννου, Ολιβέιρα, Κατεμής, Άντερσον, Ρόβας, Μερίνο (93 Κουτσοσπύρος), Λουτσιάνο (95 Αποστολόπουλος), Λαζανάς (84 Μαγκντί).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442