«Ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης ο Πανιώνιος, 75-57 την Λοκομοτίβ Ροστόφ
Ο Πανιώνιος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, μετά τη νίκη του επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ με 75-57 στο κλειστό του Ελληνικού. Οι «κυανέρυθροι» πλήρεις μετά μετά από καιρό, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τη Λοκομοτίβ του Βαγγέλη Σκλάβου.
89
Ο Πανιώνιος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, μετά τη νίκη του επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ με 75-57 στο κλειστό του Ελληνικού. Οι «κυανέρυθροι» πλήρεις μετά μετά από καιρό, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τη Λοκομοτίβ του Βαγγέλη Σκλάβου και θα ταξιδέψουν σε δύο εβδομάδες στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Τουρκ Τέλεκομ.
Πόντο – πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης (16-20 στο 10).
Τον έλεγχο τον είχαν οι Ρώσοι, όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, καθώς οι Ουίνστον και Χάτσον έβρισκαν συνεχώς τρόπους να μειώνουν τη διαφορά, που ποτέ δεν ξεπέρασε τους τέσσερις πόντους.
Από το 15 και μετά, οι κυανέρυθροι βρήκαν ρυθμό και με τρίποντο του Χατζή …ανάσαναν στο 16 (31-25). Μόλις 3 λάθη είχαν στο ημίχρονο οι κυανέρυθροι έναντι 14 των Ρώσων.
Το +7 του ημιχρόνου (36-29) έγινε +13 στο 30 (55-42) παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» – και κυρίως ο Παναγιώτης Καυκής – αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην επίθεση.
Η άμυνα, όμως, ήταν αυτή που επέτρεψε στον Πανιώνιο να χτίσει μια διαφορά, ικανή να του χαρίσει τη νίκη. Όπως ήταν λογικό, η Λοκομοτίβ εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Ο Σνιντ ήταν αυτός που κρατούσε ζωντανούς τους Ρώσους, με τον αμερικανό να συμπληρώνει την πολύ καλή του εμφάνιση, πετυχαίνοντας double-double. Δεν ήταν, όμως, αρκετός ο Σνιντ.
Η συμπαγής άμυνα του Πανιωνίου… κάλυψε τις όποιες επιθετικές αδυναμίες και έτσι το +15 (61-46) του 33 ήρθε αρκετά φυσιολογικά. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, το σκηνικό ήταν το ίδιο.
Ο Σνιντ έπαιζε μόνος του τον Πανιώνιο και όπως ήταν φυσικό οι πέντε παίκτες επικράτησαν του ενός.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 36-29, 55-42, 75-57
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καυκής 4, Μίλκοβιτς 9 (2), Βασιλόπουλος, Περπέρογλου 7, Ντόιτσιν 9 (2), Χατζής 3 (1), Σουμπάρα 6 (2), Αγγελόπουλος, Μαυροειδής 7, Ουίνστον 18, Ντραγκοϊλοβιτς, Χάτσον 12.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΡΟΣΤΟΦ: Παρς 7, Λόντσαρ 8 ,Κουμπράκοφ, Κουζιάνκιν, Βορότνικοφ 5 (1), Μπέιλι 6 (1), Σνιντ 20 (3), Σκλάβος 2, Ζιμπίροφ, Αλεξάντροφ, Τοπόροφ 9.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442