
Πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Σιένα για την πρόκριση στους οκτώ του ULEB Cup
Στη μάχη της φάσης των «16» του ULEB Cup ρίχνεται την Τρίτη ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται στις 20:30 την ιταλική Σιένα στο κλειστό της Πυλαίας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, με τον Βλάντο Στσεπάνοβιτς να είναι αμφίβολος εξαιτίας ενοχλήσεων στον μηρό. Τον Ζόραν Σάβιτς θα τιμήσουν οι Θεσσαλονικείς.
66
Στη μάχη της φάσης των «16» του ULEB Cup ρίχνεται την Τρίτηο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται στις 20:30 την ιταλική Σιένα στο κλειστό της Πυλαίας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, με τον Βλάντο Στσεπάνοβιτς να είναι αμφίβολος εξαιτίας ενοχλήσεων στον μηρό.
Προληπτικά δεν συμμετείχε στηνπροπόνηση ο Γιάννης Καλαμπόκης,την Τρίτηόμως θα βρίσκεταιστη δωδεκάδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Το ντεμπούτο του στο ULEB Cup με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει ο Ντράγκο Όστοϊτς, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς με την αναχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 6 νίκες – 4 ήττες και κατέλαβε την 4η και τελευταία προνομιούχο θέση του Δ ομίλου.
Στον αντίποδα το σύνολο του Σιμόνε Πιανιτζιάνι τερμάτισε στην πρώτη θέση του Γ ομίλου με 8 νίκες – 2 ήττες και διατηρεί το πλεονέκτημα καθώς η ρεβάνς θα γίνει επί ιταλικού εδάφους στις 13 Φεβρουαρίου.
Στο μεταξύ, επίσημη πρόσκληση απηύθυνε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Ζόραν Σάβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Τρίτης.
Οπαλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, αποδέχτηκε την πρόσκληση και με την ευκαιρία της παρουσίας της αποστολής της ισπανικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη (για τον αγώνα της Ευρωλίγκα με τον Αρη, το βράδυ της Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο), θα παρακολουθήσει το ματςτου ΠΑΟΚ.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραδώσει στο Ζόραν Σάβιτς μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό «13» που φορούσε στη διάρκεια της διετούς παρουσίας του, όπου είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση δύο τίτλων, του Κυπέλλου Κόρατς το 1994 και του Κυπέλλου Ελλάδος το 1995.
Το πρόγραμμα των Α αγώνων για τη φάση των «16» του ULEB Cup έχει ως εξής:
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου
ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Σιένα (Ιταλία) 20:30
Γκραν Κανάρια (Ισπανία)-Ζελέζνικ (Σερβία)
Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)-Βέντσπιλς (Λετονία)
Στρασμπούρ (Γαλλία)-Νανσί (Γαλλία)
Ούντινε (Ιταλία)-Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία)
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Κίμκι (Ρωσία)
Χέμοφαρμ (Σερβία)-Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου
Αλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή
- Ίλιον: Καταγγελίες για καθυστερήσεις και έλλειψη νερού στη φωτιά που κατέκαψε ολόκληρη πολυκατοικία
- ‘Εξαλλοι οι οπαδοί της Τότεναμ λόγω της συνεργασίας με την «Peppa pig» ενώ παλεύει για την… σωτηρία της
- From Tinos to Tinos: Η καντίνα που γίνεται πράξη αλληλεγγύης για την υγεία στην Τήνο
- Ανδρουλάκης: Ο Νικόλας Φαραντούρης θα μας βοηθήσει στη μάχη για πολιτική αλλαγή
- Η εκδήλωση της Νέας Αριστεράς «ενάντια στην εκτροπή» – Το σκάνδαλο των υποκλοπών στο προσκήνιο