Ξεκόλλησε από τον… πυθμένα η ΑΕΛ, νικώντας το Αιγάλεω με 97-71
Σημαντική νίκη, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Α1 μπάσκετ πέτυχε η ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Αιγάλεω στο κλειστό της Νεάπολης με 97-71 και «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Σημαντική νίκη, στην προσπάθειά της για παραμονή στην Α1 μπάσκετ πέτυχε η ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Αιγάλεω στο κλειστό της Νεάπολης με 97-71 και «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το… αφεντικό στην αναμέτρηση. Με πολύ καλή άμυνα, η οποία «σίγησε» τα επιθετικά ατού του Αιγάλεω, και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, η ΑΕΛ «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με την υπέρ της διαφορά σε διψήφιο νούμερο (+11).
Το «Σίτι» είχε 6/13 σουτ εντός πεδιάς στην πρώτη περίοδο και 5/14 στη δεύτερη.
Αφού, λοιπόν, οι παίκτες της ΑΕΛ συνέχισαν την πιεστική άμυνα στους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα αυτοί να σκοράρουν μόνο με… αίτηση (από 14 πόντους τα πρώτα δύο δεκάλεπτα), ήταν απόλυτα φυσιολογικό η διαφορά να φτάσει στο ημίχρονο στους 27 πόντους (55-28).
Λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου η ΑΕΛ έκανε «νταμπλ σκορ» (60-30), με τη διαφορά να φτάνει και τους 33 πόντους, ενώ στα μέσα του εν λόγω δεκαλέπτου ο Κλαρκ έγινε ο πρώτος παίκτης του Αιγάλεω, ο οποίος έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων.
Από εκεί και πέρα, και με δεδομένο ότι η υπόθεση-νίκη είχε κριθεί, η ΑΕΛ πήρε την – πολύτιμη σε περίπτωση ισοβαθμίας – διαφορά, καθώς στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο ο Κλαρκ σημείωσε 51 πόντους, είχε ηττηθεί 82-63.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.