71

Στη μάχη της 12ης αγωνιστικής της Euroleague ρίχνονται το βράδυ της Τετάρτης οι δύο «αιώνιοι».

Στις 21:45 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Μάλαγα από την τοπική Ουνικάχα με στόχο τη δωδέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, όμως το μυαλό των «πράσινων» βρίσκεται περισσότερο στην πορεία της αποθεραπείας του Μάικ Μπατίστ, που έμεινε στην Αθήνα, καθώς έχει να πατήσει παρκέ από τις 21 Δεκεμβρίου.

Στον απόηχο του σίριαλ Σχορτσιανίτη, ο Ολυμπιακός θέλει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Εφές Πίλσεν (20:45) από την οποία μετρά επτά συνεχείς ήττες. Πιθανή νίκη για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον θα αυξήσει τις πιθανότητές της να τεθεί επικεφαλής ομίλου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Στεφάνοφ.

Την Πέμπτη στις 20:45 στο «καυτό» Αλεξάνδρειο, ο Αρης υποδέχεται την Μπενετόν, με τον Νίκο Ζήση να είναι το πρόσωπο της συνάντησης. Με νίκη οι «κίτρινοι» θα «κλειδώσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ