Παπαδόπουλος και Μόρις στην «πράσινη» αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Χωρίς τους τραυματίες Γκονζάλες, Κώτσιο, Νίλσον, Δάρλα, Σέριτς μετέβη ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (19:00, ΝΕΤ). Μαζί με την «πράσινη» αποστολή ταξίδεψαν οι Παπαδόπουλος, Μόρις, παρότι δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.
Χωρίς τους τραυματίες Γκονζάλες, Κώτσιο, Νίλσον, Δάρλα, Σέριτς μετέβη ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για τον προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (19:00, ΝΕΤ).
Μαζί με την «πράσινη» αποστολή ταξίδεψαν οι Παπαδόπουλος, Μόρις, παρότι δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.
Οι παίκτες που έχει πάρει μαζί του ο Βίκτορ Μουνιόθ είναι οι εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.