
Με Χατζηβρέττα αλλά χωρίς Μπατίστ μεταβαίνει ο Παναθηναϊκός στην Μάλαγα
Για πέμπτο διαδοχικό αγώνα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός τον Μάικ Μπατίστ, καθώς ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέστη εκ νέου θλάση στη γάμπα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» με προορισμό τη Μάλαγα. Στην αποστολή του «τριφυλλιού» θα συμπεριληφθεί όμως ο Χατζηβρέττας.
66
Για πέμπτο διαδοχικό αγώνα θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός τον Μάικ Μπατίστ, καθώς ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέστη εκ νέου θλάση στη γάμπα και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» με προορισμό τη Μάλαγα.
Ο Μπατίστ έκανε δύο δυνατές προπονήσεις μεσοβδόμαδα και ενώ είχε ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα, αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη έδειξε θλάση σε άλλη μυϊκή ομάδα στη γάμπα και δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προτιμά να έχει τον Αμερικανό άσο στον αγώνα με τον Aρη. Στο μεταξύ στην αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό τη Μάλαγα θα συμπεριληφθεί ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος είχε απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας.
Ο αγώνας με την ισπανική ομάδα είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (21:45) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του β ομίλου της Euroleague. Στόχος των «πρασίνων» είναι η 12η διαδοχική νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)

