Περίπατος της Αρσεναλ επί της Λίβερπουλ-Ανετη πρόκριση για Τσέλσι, Μπόλτον
Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε την υπόθεση πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας η Αρσεναλ, επικρατώντας με 3-1 της Λίβερπουλ. Με άνετες νίκες προκρίθηκαν στον επόμενοι γύρο η Τσέλσι, που συνέτριψε 6-1 τη Μάκλσφιλντ, και η Μπόλτον, που πέρασε εύκολα από την έδρα της Ντόνκαστερ με 4-0. Αντίθετα, αποκλείστηκαν Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τσάρλτον.
Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε τηνυπόθεση πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας η Αρσεναλ, επικρατώντας με 3-1 της Λίβερπουλ στη μεταξύ τους νοκ άουτ αναμέτρηση.
Με άνετες νίκες προκρίθηκαν στον επόμενοι γύρο του Αγγλικού Κυπέλλου η Τσέλσι, που συνέτριψε 6-1 τη Μάκλσφιλντ, και η Μπόλτον, που πέρασε εύκολα από την έδρα της Ντόνκαστερ με 4-0. Αντίθετα, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Σουόνσι) και η Τσάρλτον (0-2 στην έδρα της Νότιγχαμ).
Η Τσέλσι είχε, όπως αναμενόταν, το έλεγχο απέναντι στην Μάκλσφιλντ, ομάδα 4ης κατηγορίας και πήρε εύκολα τη νίκη με 6-1, χάρη σε εντυπωσιακό χατ τρικ του Λάμπαρντ (16`, 41`, 51` πεν.) και γκολ των Ράιτ-Φίλιπς (68`), Μίκελ (82`) και Καρβάλιο (86`), ενώ η Μάκλσφιλντ είχε παγώσει για λίγο το Στάμφορντ Μπριτζ στο 40`, όταν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Μέρφι.
Η Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου έκανε πάρτι στην έδρα της Ντόνκαστερ, από την οποία πέρασε εύκολα με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Ντέιβις στο 8`, μετά από σέντρα του Στέλιου Γιαννακόπουλου, ενώ τα τέρματα της Μπόλτον διπλασίασε στο 22` ο Τεϊμουριάν. Διαστάσεις θριάμβου έδωσαν στη νίκη της Μπόλτον τα γκολ των Ταλ (33`) και Τεϊμουριάν (49`). Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπόλτον στην έδρα της Ντόνκαστερ μετά από…101 χρόνια!
Η Νιούκαστλ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της πρωτοπόρου της Championship, Μπέρμιγχαμ, και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15` με γκολ του Κάμπελ. Ωστόσο, οι Ανθρακωρύχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40` με τον Τέιλορ και να περάσουν μπροστά στο σκορ στο 52` με τον Ντάιερ, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 43`, λόγω της αποβολής του Ζαϊντί με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ομως, η μαχητική Μπέρμιγχαμ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη: Με γκολ του Σεμπάστιαν Λάρσον στο 86` ισοφάρισε σε 2-2 κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί σε επαναληπτικό αγώνα, που θα διεξαχθεί στην έδρα της Νιούκαστλ.
Στο ντέρμπι των ομάδων της Premiership, η Πόρτσμουθ πήρε την πρόκριση σε βάρος της Γουίγκαν, χάρη σε γκολ του Νουάνκο Κανού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η μεγάλη έκπληξη έγινε στο Μπράμαλ Λέιν, όπου η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 0-3 από την Σουόνσι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπάτλερ, που πέτυχε 2 γκολ. Επίσης, τον θεσμό αποχαιρέτησε και η Τσάρλτον, που ηττήθηκε 0-2 στην έδρα της Νότιγχαμ.
Σε επαναληπτικό αγώνα θα κριθεί η πρόκριση στα ζευγάρια της Χαλ με τη Μίντλεσμπρο (1-1) και της Λέστερ με τη Φούλαμ (2-2).
Αναλυτικά:
Μπρίστολ Ρόβερς-Χέρεφορντ 1-0
Στόουκ Σίτι-Μίλγουολ 2-0
Μπλάκπουλ-Αλντερσοτ 4-2
Μπαρνέτ-Κόλτσεστερ αναβλήθηκε
Μπέρμιγχαμ-Νιούκαστλ 2-2
Μπρίστολ Σίτι-Κόβεντρι 3-3
Κρίσταλ Πάλας-Σουίντον 2-1
Τσέλσι-Μάκλσφιλντ 6-1
Τσέστερ-Ιπσουιτς 0-0
Ντέρμπι-Ρέξαμ 3-1
Ντονκάστερ-Μπόλτον 0-4
Χαλ-Μίντλεσμπρο 1-1
Λέστερ-Φούλαμ 2-2
Νότιγχαμ-Τσάρλτον 2-0
Πίτερμπρο-Πλίμουθ 1-1
Πόρτσμουθ-Γουίγκαν 2-1
Πρέστον-Σάντερλαντ 1-0
ΚΠΡ-Λούτον 2-2
Ρέντινγκ-Μπέρνλι ανεβλήθη
Σέφιλντ Γιουν.-Σουόνσι 0-3
Σάουθεντ-Μπάρνσλεϊ 1-1
Τάμγουορθ-Νόριτς 1-4
Τορκί-Σαουθάμπτον 0-2
Γουότφορντ-Στόκπορτ 4-1
Γουέστ Μπρομ-Λιντς 3-1
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον 3-0
Γουλβς-Ολνταμ 2-2
Λίβερπουλ-Αρσεναλ 1-3
Κάρντιφ-Τότεναμ 7/1
Εβερτον-Μπλάκμπερν 7/1
Μάντσεστερ Γ.-Αστον Βίλα 7/1
Σέφ.Γουεν.-Μάντσεστερ Σ. 7/1
Για τις αναμετρήσεις που έληξαν χωρίς νικητή, θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.