Προκρίσεις στα προημιτελικά σε Ν. Ζηλανδία και Κατάρ για Δανιηλίδου, Παγδατή
Στους «8» του τουρνουά τένις 145.000 δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, προκρίθηκε η Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε την «οικοδέσποινα» Μαρίνα Εράκοβιτς με 6-4, 2-6, 6-4. Στην οκτάδα του τουρνουά του Κατάρ προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής, μετά τη άνετη νίκη του με 6-2, 6-0 επί του Ισπανού Ρούμπεν Ραμίρεζ Χιδάλγο.
26
Στους «8» του τουρνουά τένις 145.000 δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, προκρίθηκε η Λένα Δανιηλίδου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία είναι Νο 7 στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, νίκησε σε αναμέτρηση για τη φάση των «16» την «οικοδέσποινα» Μαρίνα Εράκοβιτς με 6-4, 2-6, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς.
Εκεί η τενίστρια από τα Χανιά θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Γελένα Γιάνκοβιτς (Σερβία), η οποία βρισκόταν στο Νο 12 στην τελευταία κατάταξη που ανακοίνωσε η WTA για το 2006.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δανιηλίδου θα αντιμετωπίσει τη Γιάνκοβιτς και στο διπλό της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα και η Γερμανίδα παρτενέρ της, Γιασμίν Βερ, θα «μονομαχήσουν» για την πρόκριση στους ημιτελικούς με τις Γελένα Γιάνκοβιτς (Σερβία)/Τίνα Κρίζαν (Σλοβενία).
Προκρίθηκε ο Παγδατής
Στην οκτάδα του τουρνουά του Κατάρ (ενός εκατομμυρίων δολαρίων) προκρίθηκε ο Κύπριος τενίστας, Μάρκος Παγδατής, μετά τη άνετη νίκη του με 2-0 σετ (6-2, 6-0) επί του Ισπανού Ρούμπεν Ραμίρεζ Χιδάλγο (Νο57), στον β γύρο του τουρνουά.
Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Σουηδός Ρόμπον Σόντερλινγκ (Νο25).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442