Σε επέμβαση στην μέση υπεβλήθη ο Τζόν Τέρι, άγνωστο το διάστημα της απουσίας του
Σε χειρουργική επέμβαση στη μέση υποβλήθηκε στη Γαλλία ο Τζον Τέρι. Ο αρχηγός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας εξετάστηκε από ειδικό νευροχειρούργο, που διαπίστωσε πρόβλημα σε μεσοσπονδύλιο δίσκο της οσφυικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης. Στην ανακοίνωση των «μπλε» δεν διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση.
66
Σε χειρουργική επέμβαση στη μέση υποβλήθηκε στη Γαλλία ο Τζον Τέρι. Ο αρχηγός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας εξετάστηκε από ειδικό νευροχειρούργο, που διαπίστωσε πρόβλημα σε μεσοσπονδύλιο δίσκο της οσφυικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Αγγλίας, αποφασίστηκε να μπει ο διεθνής αμυντικός στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα.
Στην ανακοίνωση των «μπλε» δεν διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα απουσίας του Τέρι από την αγωνιστική δράση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442