Χώρισαν φιλικά οι δρόμοι του Ιωνικού και του Μπεντενίκ
Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ με τον Ιωνικό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ως το 2009, και η διοίκηση συμφώνησαν στους όρους, έλυσαν τη συνεργασία τους, με την ΠΑΕ Ιωνικός να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Σε επέμβαση υπεβλήθη ο Μακόρ.
Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ με τον Ιωνικό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ως το 2009, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, έτσι η διοίκηση τον κάλεσε και αφού συμφώνησαν στους όρους, έλυσαν τη συνεργασία τους, με την ΠΑΕ Ιωνικός να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Κανελλάκης, συναντήθηκε με τον Αουγκούστο Ινάσιο και συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και φυσικά έστησαν τα πλάνα γύρω από τα μεταγραφικά.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για κάποια φαινόμενα αδιαφορίας που εμφανίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και επανέλαβε πως όποιος δεν πιστεύει, ακόμη και τώρα, στη σωτηρία της ομάδας από τον υποβιβασμό, μπορεί να πάει στον πρόεδρο και να του το πει.
Το πρωί ο Ινάσιο πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση, η οποία ήταν χαλαρής μορφής για όσους αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα και στη συνέχεια έδωσε τη γιορτινή άδεια για τους παίκτες του.
Η επιστροφή ορίστηκε για τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ ο ίδιος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Χρήστο Κανελλάκη και τις ευχές που αντάλλαξαν, αναχώρησε για την πατρίδα του.
Στο μεταξύ, από τη διοίκηση διέψευσαν με τρόπο κατηγορηματικό δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Βουρεξάκη να φεύγει από την ομάδα, λέγοντας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2010 και πως δεν είναι στις προθέσεις της ΠΑΕ Ιωνικός να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές.
«Οποιος θέλει να φύγει και δεσμεύεται με συμβόλαιο, ας φέρει πρόταση» είναι η επίσημη θέση.
Πάντως, στο «στόχαστρο» γερμανικής ομάδας έχουν βρεθεί οι Ονουάτσι και Ντα Κόστα, ενώ ειδικά για τον πρώτο, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από ελληνική ομάδα.
«Νυστέρι» στον Μακόρ
Σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Όλιβερ Μακόρ, από τον γιατρό του Ιωνικού Γιάννη Βεκιάρη και τον συνεργάτη του Κώστα Δημητρακόπουλο.
Ο Λιβεριανός ποδοσφαιριστής πονούσε και μετά από συζήτηση που είχε ο γιατρός μαζί του, αλλά και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Κανελλάκη, κρίθηκε προτιμότερο να γίνει τώρα η επέμβαση για μερική μηνιστεκτομή έξω μηνίσκου, ώστε να εκμεταλλευτεί ο Μακόρ το διάστημα των διακοπών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, στάθηκε στην παρουσία και την πρόοδο του Χαράλαμπου Κωστούλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα του.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.