Ανοδος 0,77% στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση. Κέρδη για Πειριαώς, Κύπρου, ΕΥΑΘ, ΟΠΑΠ και Νεοχημική.
27
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, στράφηκαν στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,77% στις 4.382,06 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 329,5 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 20, ενισχύθηκε κατά 0,47%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE MID 40, σημείωσε κέρδη σε ποσοστό 1,13%, ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASEsmallcap 80, παρουσίασε άνοδο 0,56%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 163 ενισχύθηκαν, 81 υποχώρησαν και 140 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- Άργος: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά του 20χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο
- Οι Bone Thugs-N-Harmony απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώθηκε η διαγραφή Πολάκη και η στήριξη στην ΕΛΑΣ – Ραντεβού των «κομμένων» με την πλειοψηφία για το τελικό ξεκαθάρισμα
- Μαρφίν: «Ανορθόδοξη η δίωξη, εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα» – Τι λέει η δικηγόρος των συλληφθέντων
- Θάνατος Β. Νέστορα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους συλληφθέντες – Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα άτομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442