Κάποιοι παίκτες μας είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν, εκτιμά ο Γ. Βαρδινογιάννης
Παίκτες με καρδιά πρωταθλητή θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος πρόκειται να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν απαράδεκτες - όπως είπε - εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. «Κάποιοι είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να είναι μέλη αυτής της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσθέτοντας ότι η κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι αναστρέψιμη.
- Στο «πράσινο στόχαστρο» ο Σάλβα Μπαγέστα
- Πρόστιμο 100.000 ευρώ στους παίκτες
- Ο Ερασιτέχνης ζητά εξηγήσεις για Βοτανικό
66
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας. Ο «Τζίγγερ» χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις δύο τελευταίες εμφανίσεις που συνοδεύθηκαν με ήττες από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Κέρκυρα, θεωρώντας υπεύθυνους κάποιους από τους παίκτες που «… είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να είναι μέλη αυτής της ομάδας». Πάντως, δήλωσε πως θεωρεί συγκυριακή την αποτυχία του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας και υποστήριξε πως το «μέγεθος» του συλλόγου φαίνεται μέσα από τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του.
«Πριν από λίγες ημέρες συζήτησα με τους παίκτες για τα προβλήματα της ομάδας, προβλέποντας κάποιες εξελίξεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν. Ημουν μάντης!
» Ακολούθησε η απαράδεκτη εμφάνιση με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου οι παίκτες καταφέραν να ξενερώσουν τους οπαδούς τους, να χύσουν την καρδάρα με το γάλα.
» Ήμασταν πρώτοι στον όμιλο και κανείς δεν πανηγύρισε. Μετά ήλθε η νέα απαράδεκτη εμφάνιση με την Κέρκυρα που δεν αρμόζει με την υπόσταση του Παναθηναϊκού.
» Τα μέτρα που θα πάρουμε, δεν θα τα ανακοινώσω τώρα. Πρέπει στον Παναθηναϊκό να υπάρχουν παίκτες με καρδιά πρωταθλητή, να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις σε κάθε παιχνίδι.
» Κάποιοι είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να είναι μέλη αυτής της ομάδας. Είναι συνδυασμός προβλημάτων που η ομάδα δεν αγωνίζεται με βάση τις δυνατότητές της.
» Στην Ευρώπη μετράει πόσο καλή ομάδα είσαι και ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ελληνική που παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον Μάρτιο και φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα. Σε άλλες ομάδες το ελληνικό δημόσιο χαρίζει δισεκατομμύρια.
» Ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν παίρνει το πρωτάθλημα, είναι συμπτωματικό. Μην ξεχνάτε ότι πριν από δύο χρόνια το χάσαμε για ένα δοκάρι».
Όσον αφορά στα πρόσφατα επεισόδια, ο Γ. Βαρδινογιάννης δήλωσε:
«Τα επεισόδια δημιουργούν 100-150 άτομα που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά. Θεωρώ ότι δικαιολογημένα εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και πήγαν στο αεροδρόμιο, αλλά το έχουν κάνει και χωρίς αφορμή.
» Αυτοί δεν εκφράζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν μπορούν να δημιουργούν καταστάσεις. Εμείς είμαστε ισχυρή διοίκηση και δεν μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα».
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην εφετινή σεζόν:
«Δεν θεωρώ ότι η κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι μη αναστρέψιμη. Πέρσι ήμασταν σε χειρότερη κατάσταση, αλλά τερματίσαμε τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.
» Έχει πρόβλημα η ομάδα, ίσως να μην έχουν γίνει σωστές κινήσεις, αλλά δεν ήλθε η συντέλεια του κόσμου κι εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα γίνουν κινήσεις».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμη μία φορά σε εκπροσώπους του Τύπου που – κατά την άποψή του – «πολεμούν» την ομάδα:
«Υπάρχουν δημισιογράφοι και μάλιστα άλλων ομάδων, που υποδεικνύουν τί πρέπει να κάνουν οι δικοί μας φίλαθλοι στο ματς με την Καλαμαριά. Ψάξτε το…»
Όσον αφορά το θέμα της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας, που είχε να κάνει με τη διαιτησία, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τόνισε:
«Υπάρχει πρόθεση από τον κ. Γκαγκάτση να γίνουν αλλαγές και νομίζω ότι σύντομα θα τις έχουμε. Θεωρώ δεδομένη τη διάθεση της ΕΠΟ να αλλάξει κάποια πράγματα, αφού ο κ. Γκαγκάτσης μας είπε ότι θα ήθελε να μην είναι διαιτησία στα χέρια του.
» Υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό, καθώς σε άλλες χώρες εφαρμόζονται συστήματα που επιτρέπουν τη διαχείρηση της διαιτησίας είτε αποκλειστικά από τη Λίγκα είτε σε συνεργασία με ομοσπονδία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442