Δύο παρατάσεις στο Μέμφις-Σιάτλ 134-126 με τον Γλυνιαδάκη να ξεκινά βασικός
Μεγάλοι παίκτες, μεγάλες συγκινήσεις. Στο νήμα κρίθηκαν τρεις από τους έξι αγώνες τα ξημερώματα της Τρίτης στο ΝΒΑ. Ντουέιν Ουέιντ, Στεφόν Μάρμπουρι και Τσάκι Ατκινς πέτυχαν... ασύλληπτα buzzer beaters, ενώ μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μέμφις, με τους Γκρίζλις να επικρατούν των Σόνικς στη δεύτερη παράταση με 134-126. Βασικός με το Σιάτλ ξεκίνησε ο Γλυνιαδάκης, που είχε οκτώ πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής.
Μεγάλοι παίκτες, μεγάλες συγκινήσεις. Στο νήμα κρίθηκαν τρεις από τους έξι αγώνες τα ξημερώματα της Τρίτης στο ΝΒΑ, με τους Ντουέιν Ουέιντ, Στεφόν Μάρμπουρι και Τσάκι Ατκινς να πετυχαίνουν… ασύλληπτα buzzer beaters.
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μέμφις, με τους Γκρίζλις να επικρατούν των Σόνικς στη δεύτερη παράταση με 134-126. Βασικός με το Σιάτλ ξεκίνησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, που είχε οκτώ πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής.
Ο Έλληνας σέντερ σκόραρε με 4/5 δίποντα και μάζεψε ένα ριμπάουντ, ωστόσο φορτώθηκε νωρίς με τρία φάουλ και δεν μπόρεσε να παίξει περισσότερο. Είχε ακόμη τέσσερα λάθη. Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης δεν αγωνίστηκε με το Μέμφις.
Ο Μάικ Μίλερ τελείωσε το ματς με 29 πόντους, ακολούθησε ο Ατκινς με 28 και ο Γκασόλ με 25. Από τους φιλοξενούμενους καλύτερος ο Ρασάρντ Λιούις με 36 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Στο Σακραμέντο, τέταρτη σερί νίκη για τους Μάβερικς, που επικράτησαν με 109-91 των τοπικών Κινγκς. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τους Ντιρκ Νοβίτσκι και Τζος Χάουαρντ, οι οποίοι πέτυχαν 29 και 28 πόντους αντίστοιχα.
Πολύ καλή απόδοση και από τον Τζέισον Τέρι με 22 πόντους, ενώ σημειώνεται πως η ομάδα του Ντάλας, μετά το απογοητευτικό 0-4 στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει νικήσει στα 18 από τα 21 παιχνίδια που έχει δώσει.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.