
Προσαγωγή 10χρονου στην Ασφάλεια για τα πρόσφατα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσήχθη 10χρονος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια στην Πύλη Εμπορευμάτων της ΔΕΘ τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου. Ο ανήλικος εξετάστηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
30
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσήχθη 10χρονος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια στην Πύλη Εμπορευμάτων της ΔΕΘ τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου.
Ο ανήλικος εξετάστηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομάδα περίπου τριάντα ατόμων εξήλθε αιφνιδιαστικά από τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και εκτόξευσε βόμβες μολότοφ, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στα φυλάκια της Πύλης της ΔΕΘ, επί της οδού Εγνατίας.
Στη συνέχεια επιτέθηκαν κατά διερχόμενου αστικού λεωφορείου, με επιβάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ παραλίγο να πάθει «νευρικό κλονισμό» το 1969;
- Από τη Σουηδία με αγάπη: Η μια συνήθεια που τους κάνει πιο ευτυχισμένους
- Ενεργειακή κρίση: Αν δεν ληφθούν μέτρα τα ελληνικά νοικοκυριά θα χάσουν μέχρι δυο μισθούς τον χρόνο
- Κλειστές πόρτες στο ΕΣΥ για τους ασθενείς, πριν καν ξεκινήσουν
- ΕΕ: Μία δύναμη με γεωπολιτική ισχύ, αλλά χωρίς τη βούληση να την αξιοποιήσει
- Ιστορική αλλαγή για τα 100α Όσκαρ: Οι ημερομηνίες, το YouTube και το μεγάλο στοίχημα



