Οι Ιάπωνες υποδέχθηκαν με όλες τις… τιμές τους παίκτες της Μπαρτσελόνα
Στο Τόκιο βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή της Μπαρτσελόνα εν όωει του παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που ξεκινά την Πέμπτη. Περίπου 200 Ιάπωνες με φανέλες των πρωταθλητών Ευρώπης αποθέωσαν τον Ροναλντίνιο και την παρέα του. Η βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ, η μεξικανική Αμέρικα και η αιγυπτιακή Αλ Αχλί λαμβάνουν επίσης μέρος στη διοργάνωση.
Στο Τόκιο βρίσκεται από την Δευτέρα η αποστολή της Μπαρτσελόνα εν όωει του παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που ξεκινά την Πέμπτη. Περίπου 200 Ιάπωνες με φανέλες των πρωταθλητών Ευρώπης αποθέωσαν τον Ροναλντίνιο και την παρέα του.
Η Μπαρτσελόνα ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη στην Γιοκοχάμα και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό)-Τσόνμπουκ Μότορς (Βόρεια Κορέα).
Την προηγούμενη φορά που η Μπαρτσελόνα διεκδίκησε το τρόπαιο ήταν το 1992 και είχε ηττηθεί από την Σάο Πάουλο. Τότε δεν υπήρχε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την συμμετοχή των εκπροσώπων όλης της υφηλίου, παρά μόνο με τις πρωταθλήτριες Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.
Η Αμέρικα προκρίθηκε στους ημιτελικούς
Εκτός της Μπαρτσελόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων θα αγωνισθούν ακόμα τρεις ομάδες.
Η βραζινιάνικη Ιντερνασιονάλ, η μεξικάνικη Αμέρικαπου νίκησε την Κυριακή με 1-0 την Τσόνμπουκ από τη Νότια Κορέα καικαι η Αλ Αχλί επικράτησε 2-0 της Οκλαντ Σίτι από την Αυστραλία.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.