Τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ροντρίγκο Σόουζα φέρεται να θέλει ο Παναθηναϊκός
Πρόταση για την απόκτηση του Ροντρίγκο Σόουζα φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην Γκόιας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «esporte». Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι φέτος πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με 17 γκολ, ενώ τα δικαιώματά του κατέχουν η πορτογαλική Μαρίτιμο και γραφείο μάνατζερ στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Πρόταση για την απόκτηση του Ροντρίγκο Σόουζα φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην Γκόιας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «esporte».
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι φέτος πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με 17 γκολ, ενώ τα δικαιώματά του κατέχουν η πορτογαλική Μαρίτιμο και γραφείο μάνατζερ στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση του «τριφυλλιού» μπορεί να φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 50% των δικαιωμάτων του Σόουζα ανήκει στη Μαρίτιμο (αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκόιας μέχρι το Δεκέμβριο του 2007) και το υπόλοιπο ποσοστό σε γραφείο μάνατζερ, ενώ ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σάντος και της Γκρέμιο.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει: «Πιστεύω πως δεν θα συνεχίσω στην Γκόιας. Η τιμή μου ανέβηκε μετά από τη σεζόν που μας πέρασε και υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους. Δεν μπορώ να πω όμως ποιοι είναι αυτοί. Θα περιμένω την τελική έκβαση της υπόθεσης ακόμη και εντός Δεκεμβρίου».
Ο Ροντρίγκο Σόουζα έχει ύψος 1,86μ. και βάρος 80 κιλά, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βάσκο Ντα Γκάμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μαριτίμο και Ιντερνασιονάλ. Τα στοιχεία του ταιριάζουν στο προφίλ του επιθετικού που αναζητά ο Παναθηναϊκός (υψηλόσωμος με έφεση στο σκοράρισμα), αλλά η τιμή του θεωρείται αρκετά υψηλή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.