Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της Κολονίας-Την Πέμπτη παίζουν Παναθηναϊκός, Αρης
Ο Ολυμπιακός αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση στο Ντίσελντορφ από τη γερμανική Κολονία επιβλήθηκε στο τέλος με 88-81για την 7η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με μόλις 1 ήττα τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο παρότι αγωνίστηκαν με μόνο 9 παίκτες. Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (20:45) την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο Αρης αντιμετωπίζει στην Καταλονία την Μπαρτσελόνα (21:45).
88-81για την 7η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με μόλις 1 ήττα τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο παρότι αγωνίστηκαν με μόνο 9 παίκτες. Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (20:45) την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο Αρης αντιμετωπίζει στην Καταλονία την Μπαρτσελόνα (21:45).&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση στο Ντίσελντορφ από τη γερμανική Κολονία επιβλήθηκε στο τέλος με 88-81 για την 7η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με μόλις 1 ήττα τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο παρά το γεγονός πως σήμερα αγωνίστηκαν με μόνο 9 παίκτες. Ο Σκούνι Πεν με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ενώ από 16 πόντους σημείωσαν οι Μπουρούσης, Ζίζιτς και Ακερ.
Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (20:45) την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον β όμιλο της Euroleague με στόχο να παραμείνει αήττητος στον πρώτο γύρο.
Την πρωτοπόρο του γ ομίλου, Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στην Καταλονία (21:45) ο Αρης που αναζητά την τέταρτη νίκη του για να παραμείνει στην πρώτη προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στη φάση των «16».