Ενοχλημένος ο Σεβτσένκο από τα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει την Τσέλσι
Ενοχλημένος από τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Τσέλσι, εξαιτίας των απογοητευτικών του εμφανίσεων στην Premiership και το Champions League, παρά τα περίπου 43,7 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Μίλαν, εμφανίζεται ο Αντρέι Σεβτσένκο.
Ενοχλημένος από τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Τσέλσι, εξαιτίας των απογοητευτικών του εμφανίσεων στην Premiership και το Champions League, παρά τα περίπου 43,7 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Μίλαν, εμφανίζεται ο Αντρέι Σεβτσένκο.
Ο 30χρονος Ουκρανός επιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, αφού δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στο επίσημο site των «μπλε», τόνισε: «Σέβομαι την κριτική. Πάντα δίνω το 100% για την ομάδα. Είμαι πεινασμένος για επιτυχίες με την Τσέλσι, στην οποία έχω μεγάλο σεβασμό».
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στηρίζει την επιλογή του «Σέβα», που έχει πετύχει μόλις τρία γκολ σε 13 παιχνίδια στην Premiership: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολούν τα γκολ, κρίνω τους παίκτες μου από άλλα πράγματα. Ο Σέβα ξέρει τον τρόπο που σκέφτομαι για το ποδόσφαιρο, θα τον στηρίξω όσο περισσότερο μπορώ».
»Εδώ ο Ανρί πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 12 παιχνίδια τη χρονιά που πήρε μεταγραφή στην Αρσεναλ από τη Γιουβέντους. Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή. Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το αγγλικό, ακόμα και όταν οι ομάδες παίζουν το ίδιο σύστημα. Ο Σεβτσένκο έχει βελτιωθεί αισθητά, είναι πολύ ζωντανός μέσα στο παιχνίδι. Δεν περιμένουμε το μέλλον, όταν βλέπουμε το καλύτερό του».
Ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με νεαρό φίλο των Κρητικών να... λυγίζει όταν μαθαίνει από τον πατέρα του ότι θα δει από κοντά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6 και ολοκλήρωσε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.