Ντέρμπι ανάμεσα σε Πανελλήνιο και ΑΕΚ, με τον Φίλιππο να περιμένει
Στην Κυψέλη διεξάγεται το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι της 11ης ημέρας στην Α1 χάντμπολ ανδρών, με τον δεύτερο Πανελλήνιο να υποδέχεται την τρίτη ΑΕΚ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, όμως οποιαδήποτε απώλεια θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον πρωτοπόρο Φίλιππο.
Στην Κυψέλη διεξάγεται το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι της 11ης ημέρας στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, με τον δεύτερο Πανελλήνιο να υποδέχεται την τρίτη ΑΕΚ.
Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, όμως οποιαδήποτε απώλεια θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον πρωτοπόρο Φίλιππο, ο οποίος φιλοξενεί τον Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και αναμένεται να πάρει εύκολα ή δύσκολα την ενδέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.
Ο Πανελλήνιος φαίνεται να ξεπερνά τα σκαμπανεβάσματα που είχε στο ξεκίνημα της περιόδου και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σε αντίθεση με την «Ένωση» που τον τελευταίο καιρό προβληματίζει με την απόδοσή της.
Με στόχο να παραμείνει κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ο Διομήδης Αργους υποδέχεται τον Ηλυσιακό, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΣΕ Δούκα συγκρούονται στη Μίκρα με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις. Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες.
Στο τοπικό ντέρμπι, ΧΑΝΘ και Απόλλων Καλαμαριάς θα ψάξουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, ενώ τέλος ο Αερωπός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τη νίκη απέναντι στα Βριλήσσια, που βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.
Το Κιλκίς θα πάρει χωρίς αγώνα τους δύο βαθμούς (λόγω του υποβιβασμού του Αθηναϊκού) και ενδέχεται να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ανάλογα με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην Κυψέλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.