
Κέρδη στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις μετοχές εταιρειών της μικρής κεφαλαιοοποίησης. Στο επίκεντρο της αγοράς είναι τα αποτελέσματα εννεαμήνου.
27
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις μετοχές εταιρειών της μικρής κεφαλαιοοποίησης.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,31% στις 4.330,90 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 105,8 εκατ. ευρώ.
Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η αγορά βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και ότι οι επενδυτές αναμένεται να διατηρήσουν επιφυλακτική στάση στη συνεδρίαση.
«Η σταθεροποίηση της αγοράς είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ο πτωτικός κίνδυνος είναι περιορισμένος» είπε η Egantia Finance στο πρωινό της σχόλιο.
Στη συνεδρίαση ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, οι μετοχές του Γερμανού (+0,64% στα 19 ευρώ), της ΕΛΤΕΧ (+1,74% στα 8,20 ευρώ), της Μηχανικής (+1,02% στα 3,98 ευρώ), της ΑΕΓΕΚ (+8% σε 0,81 ευρώ), και της Altec (+3,85% σε 1,89 ευρώ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: Κλείδωσε το δείπνο Γκουτέρες με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμαν
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
