Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Στο χειρουργείο ο Μάρκο Νε για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, «λαβωμένος» και ο Καψής

Στο χειρουργείο ο Μάρκο Νε για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, «λαβωμένος» και ο Καψής

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εισήχθη ο Μάρκο Νε με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή του Ελεφαντοστού οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε υποστεί οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αμφίβολος και ο Καψής, που επέστεψε από το «Κλ. Βικελίδης» με ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι.

26

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εισήχθη ο Μάρκο Νε του Ολυμπιακού με την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο τη νύχτα.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ακτή του Ελεφαντοστού οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε υποστεί οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αναμένεται να μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγώνων και φυσικά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τροντ Σόλιντ για τον αγώνα με τη Βαλένθια, την Τετάρτη στο «Μεστάγια» για τoChampions League.

Τραυματίας επέστρεψε και ο Καψής από την Θεσσαλονίκη. Ο 33χρονος αμυντικός, αποκόμισε ένα αρκετά μεγάλο σχίσιμο στο πόδι και του τοποθετήθηκαν 8 ράμματα, κάτι που συνιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τις «νυχτερίδες».

Ρεπό έχουν την Κυριακήοι «ερυθρόλευκοι», ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 14:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies