Ο Αρης νίκησε την ΑΕΚ, «φοίνικας» ο Μακεδονικός, νίκες για Μαρούσι, Πανελλήνιο, ΠΑΟ
Ο Αρης νίκησε την ΑΕΚ με 73-68στο «Αλεξάνδρειο» με πρωταγωνιστή τον Σκέιλς. Σαν άλλος Φοίνικας ο Μακεδονικός, γεννήθηκε από τις στάχτες του και συνέτριψε 79-42 με το Αιγάλεω. Το Μαρούσι πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, επικρατώντας με 83-63 του ανοργάνωτου και αποσυντονισμένου ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Τέταρτη νίκη για τον Πανελλήνιο, πέμπτη ήττα του Απόλλωνα μετά το 91-75 για τους «ολυμπιονίκες» στην Πάτρα. Χωρίς να ξοδέψει δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός 92-81την ΑΕΛ.
73-68στο «Αλεξάνδρειο» με πρωταγωνιστή τον Σκέιλς. Σαν άλλος Φοίνικας ο Μακεδονικός, γεννήθηκε από τις στάχτες του και συνέτριψε 79-42 με το Αιγάλεω. Το Μαρούσι πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, επικρατώντας με 83-63 του ανοργάνωτου και αποσυντονισμένου ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Τέταρτη νίκη για τον Πανελλήνιο, πέμπτη ήττα του Απόλλωνα μετά το 91-75 για τους «ολυμπιονίκες» στην Πάτρα. Χωρίς να ξοδέψει δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός 92-81την ΑΕΛ.&source=in.gr">
ΟΑρης νίκησετην ΑΕΚ με 73-68 στο «Αλεξάνδρειο» με πρωταγωνιστή τον Σκέιλς. Σαν άλλος Φοίνικας ο Μακεδονικός, γεννήθηκε από τις στάχτες του καισυνέτριψε 79-42 με το Αιγάλεω.
Το Μαρούσι πέτυχε τηδεύτερη νίκη του, επικρατώντας με 83-63 του ανοργάνωτου και αποσυντονισμένου ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Τέταρτη νίκη για τον Πανελλήνιο, πέμπτη ήττα του Απόλλωνα μετά το 91-75 για τους «ολυμπιονίκες» στην Πάτρα.
Χωρίς να ξοδέψει δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός 92-81 την ΑΕΛ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών