Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Κάθειρξη 90 ετών σε Αμερικανό στρατιώτη για βιασμό και δολοφονία 14χρονης Ιρακινής

Κάθειρξη 90 ετών σε Αμερικανό στρατιώτη για βιασμό και δολοφονία 14χρονης Ιρακινής

Σε κάθειρξη έως και 90 ετών με δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε ο ένας από τους τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 14χρονης Ιρακινής και τη δολοφονία της ίδιας και της οικογένειάς της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

71

Σε κάθειρξη έως και 90 ετών με δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε ο ένας από τους τέσσερις Αμερικανούς στρατιώτες που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 14χρονης Ιρακινής και τη δολοφονία της ίδιας και της οικογένειάς της.

Η ποινή αυτή, η οποία μπορεί να αναθεωρηθεί από ανώτερη στρατιωτική αρχή και μπορεί να μειωθεί, επιβλήθηκε στον 23χρονο στρατιώτη Τζέιμς Μπέικερ από στρατοδικείο στο Φορτ Κάμπελ του Κεντάκι για το βιασμό της 14χρονης και τη δολοφονία της ίδιας, της μητέρας της, του πατέρα της και της μικρής της αδελφής στη Μαχμουντίγια, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Μπέικερ ομολόγησε την ενοχή του για το βιασμό και τους φόνους και συμφώνησε να καταθέσει εναντίον των άλλων που δικάζονται στην ίδια υπόθεση, με αντάλλαγμα να μην του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Η υπόθεση στη Μαχμουντίγια, η σφαγή 24 ανθρώπων στη Χαντίθα και άλλα αιματηρά γεγονότα έχουν προκαλέσει την οργή πολλών Ιρακινών εναντίον των δυνάμεων των ΗΠΑ και έχουν εξωθήσει πολλούς Ιρακινούς αξιωματούχους να ζητήσουν την άρση της ασυλίας των Αμερικανών στρατιωτών στο ιρακινό έδαφος, ώστε να μπορούν να διωχθούν από την ιρακινή Δικαιοσύνη.

Οι στρατιώτες που ενέχονται στην υπόθεση κατηγορούνται επίσης για απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματός τους, καθώς έκαψαν τις σορούς των θυμάτων τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000
Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies