Εκτός έδρας θα αναζητήσει η ΑΕΚ την πρόκριση μετά το 93-73 από τους Σέρβους
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κοντράρει τη Χέμοφαρμ σε κανένα σημείο του αγώνα στο ΟΑΚΑ και έτσι έχασε 93-73 για την τρίτη αγωνιστική του Uleb Cup. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να παραμείνει αήττητη στην έδρα της και πλέον θα πρέπει να αναζητήσει και μία εκτός έδρας επιτυχία για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κοντράρει τη Χέμοφαρμ σε κανένα σημείο του αγώνα στο ΟΑΚΑ και έτσι έχασε 93-73 για την τρίτη αγωνιστική του Uleb Cup.
Από τους Σέρβους ξεχώρισαν οι Σουπούτ και Τόπιτς, ενώ από το «κιτρινόμαυρο ναυάγιο» διασώθηκε ο Ν. Βετούλας.
Η «Ένωση» δεν κατάφερε να παραμείνει αήττητη στην έδρα της και πλέον θα πρέπει να αναζητήσει και μία εκτός έδρας επιτυχία για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Oι Σέρβοι αιφνιδίασαν τους παίκτες της ΑΕΚ και ξεκίνησαν το παιχνίδι με ένα σερί 8-0. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κάλεσε αμέσως τάιμ άουτ για να ξυπνήσει τους παίκτες του, οι οποίοι σημείωσαν τελικά στο 3 το πρώτο τους καλάθι στο παιχνίδι (2-8, 3).
Η Χέμοφαρμ, όμως, είχε καθίσει για τα καλά στην θέση του οδηγού και παρά την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ και τα τρίποντα του Νίκου Βετούλα, διατήρησε την διαφορά των 6 πόντων μέχρι την λήξη του 1ου δεκαλέπτου (28-22, 10).
Τα ποσοστά ευστοχίας της Χέμοφαρμ ήταν πολύ υψηλά για εκτός έδρας παιχνίδι και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Το αντίθετο μάλιστα.
Με 8 στα 11 συνολικά τρίποντα και με κορυφαίο τον Πρέντραγκ Σουπούτ, οι σέρβοι, όχι μόνο κράτησαν την διαφορά των 6 πόντων, αλλά και την αύξησαν (48-35, 18).
Οι παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν και δεν επέτρεψαν στους Sέρβους να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με αυτή τη διαφορά (43-54, 20).
Η 3η περίοδος ήταν καταστροφική για την ΑΕΚ, η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει κι άλλο την διαφορά, αλλά παίζοντας κακό μπάσκετ επέτρεψε στην Χέμοφαρμ να ξεφύγει στο σκορ ακόμη και με 22 πόντους.
Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί 21 πόντους και να σημειώσει μόλις 10 στην 3η περίοδο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με συντριβή (75-53, 30).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Όλα είχαν χαθεί και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα νεότερα παιδιά της ομάδας, τα οποία συνήθως δεν αγωνίζονται.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.