
Γερό χαστούκι χαρακτήρισε τον αποκλεισμό σοκ ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον
Ηρεμα αντέδρασε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ύστερα από τον αποκλεισμό σοκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το League Cup, καθώς πιστεύει ότι αυτό το αποτέλεσμα θα γίνει μάθημα για τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.
89
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το League Cup Αγγλίας στη φάση των 16 μετά την ήττα-σοκ 0-1 από την ουραγό της Championship, Σάουθεντ Γιουνάιτεντ. Ηρεμα αντέδρασε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, καθώς πιστεύει ότι αυτό το αποτέλεσμα θα γίνει μάθημα για τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.
«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί το επίπεδο της ομάδας μας δεν επιτρέπει καμία ήττα, σε καμία διοργάνωση, ούτε καν σε φιλικό. Κοιτάμε μπροστά, όχι πίσω και επιστρέφουμε στη σκληρή δουλειά», δήλωσε ο προπονητής των «μπέμπηδων» και πρόσθεσε: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις. Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για το καλό της ομάδας».
Ο Φέργκιουσον στάθηκε και στο καταπληκτικό γκολ του Ιστγουντ που χάρισε τη νίκη στην Σάουθεντ: «Βάζω στοίχημα ότι δεν πρόκειται να σημειώσει άλλο τέτοιο τέρμα στη ζωή του. Ομως, όταν χάνεις, είναι καλύτερα να γίνεται με τέτοιο τρόπο. Ηταν ένα γερό χαστούκι, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι 20 χρόνια στην ομάδα και με ενοχλεί αυτή η ήττα. Αλλα μέσα από αυτή μπορούμε να μάθουμε και να βελτιωθούμε. Εχουμε τρεις ήττες φέτος, όλες με 0-1. Στο πρωτάθλημα πάμε πολύ καλά και θα είμαστε πανέτοιμοι το Σάββατο για το ματς με την Μπλάκμπερν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρεαλιστικές προοπτικές του «ασυμβίβαστου»
- Ιράν: Εάν ΗΠΑ και Ισραήλ επιτεθούν ξανά «αποχαιρετήστε την παραγωγή πετρελαίου στη Μέση Ανατολή»
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας




