26

Ενα βήμα πιο κοντά στο «όνειρο» βρίσκονται όλοι οι φίλαθλοι της Λάρισας. Το πολυαναμενόμενο ραντεβού του πρόεδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη και του Γιώργου Σουφλιά πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ και αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι ότι υπήρξε απόλυτα θετικό κλίμα εκατέρωθεν για την επίλυση του «καυτού» ζητήματος και την κατασκευή νέου γηπέδου στον πυρήνα Β της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.

«Ηταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Θα ακολουθήσει άλλη μία τεχνοκρατικού περιεχομένου για τη ρύθμιση κάποιων ουσιαστικών θεμάτων» δήλωσε ο Πηλαδάκης.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Υπουργός ζήτησε τη συγκεκριμένη συνάντηση, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόθεσή του να δώσει λύση στο θέμα.

Ο κ. Σουφλιάς δεσμεύθηκε να μελετήσει μέσα στις προσεχείς ημέρες το θέμα με βάση τα νέα δεδομένα, με μοναδικό σκοπό να βάλει το συντομότερο δυνατό την υπογραφή του στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργο, στην πόλη του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ