Τον Δεκέμβριο επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Βύντρα, που υπέστη θλάση στο ντέρμπι
Για περίπου 20 ημέρες τίθεται «νοκ-άουτ» ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον μυ μεταξύ κνήμης και περόνης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χάνει τους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες με Εργοτέλη και Ατρόμητο, το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ.
Για περίπου 20 ημέρες τίθεται «νοκ-άουτ» ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον μυ μεταξύ κνήμης και περόνης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χάνει τους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες με Εργοτέλη (12/11) και Ατρόμητο (19/11), το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ (26/11).
Πιθανότατα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Δεκέμβριο, στον αγώνα με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου UEFA (23/11) ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό.
Στο μεταξύ, κλίμα ευφορίας επικρατούσε στηνπροπόνηση της Δευτέρας, όπου όλοι όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι έκαναν αποθεραπεία.
Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο την Τετάρτη (16.00) ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν υπολογίζει τον τμωρημένο Βίκτορ Σάντσεθ και τους τραυματίες Μπίσκαν, Κώτσιο, Γκονσάλες, Ιβανσιτς.
Ούτως ή άλλως ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές και είναι βέβαιο ότι θα δώσει χρόνο σε αρκετούς παίκτες, που έως τώρα δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά