
Αμφίβολος και ο Πατσατζόγλου για το «αιώνιο» ντέρμπι
Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό, σχετικά με την κατάσταση του Χρήστου Πατσατζόγλου, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο προχτεσινό παιχνίδι με τη Ρόμα. Σήμερα το πρωί ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίος έδειξαν ότι έχει κάκωση στον έσω μηνίσκο του αριστερού γονάτου. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό κρίνεται αμφίβολη.
- Ο Τεροβίτσας «σφυρίζει» στο ΟΑΚΑ
66
Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό, σχετικά με την κατάσταση του Χρήστου Πατσατζόγλου, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο προχτεσινό παιχνίδι με τη Ρόμα. Σήμερα το πρωί ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίος έδειξαν ότι έχει κάκωση στον έσω μηνίσκο του αριστερού γονάτου. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Λάκη Νικολάου, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό κρίνεται αμφίβολη.
Αντίθετα, ο Νέρι Καστίγιο, αλλά και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, ίσως και ο Γιώργος Ανατολάκης. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, οπότε όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση.
Στο μεταξύ, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ στην Εθνική ομάδα, για το παιχνίδι με το Βέλγιο, που θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου. Παράλληλα και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου ενημέρωσε για την κλήση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Οκκά και Μιχάλη Κωνσταντίνου στην Εθνική ομάδα, για το παιχνίδι με τη Γερμανία που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες








