Αύξηση 11% στο εμπορικό έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου
Σε 20.648,2 εκατ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Αυγούστου, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 11% σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Σε 20.648,2 εκατ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 11% σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου παρουσίασε αύξηση 1.030,6 εκατ. ευρώ ή 7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2005.
Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2006 ανήλθε στο ποσό των 31.307,1 εκατ. ευρώ έναντι 27.502,1 εκατ. ευρώ κατά το ίδιο διάστημα του 2005, παρουσιάζοντας αύξηση 13,8%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, παρουσίασε αύξηση 2.033,6 εκατ. ευρώ ή 8,9% σε σύγκριση με το 2005.
Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2006 ανήλθε στο ποσό των 10.658,9 εκατ. ευρώ αυξημένη κατά 19,7% σε σύγκριση με το οκτάμηνο του 2005.
Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών παρουσίασε αύξηση 1.003,0 εκατ. ευρώ ή 12,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2005.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών