Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
«Ακαρπο» τετ-α-τετ του Σόλιντ με τον Ριβάλντο, που έκανε στη συνέχεια δήλωση ενότητας

«Ακαρπο» τετ-α-τετ του Σόλιντ με τον Ριβάλντο, που έκανε στη συνέχεια δήλωση ενότητας

Τελικά ανταποκρίθηκε ο Ριβάλντο στην πρόσκληση του Τροντ Σόλιντ για ιδιαίτερη συζήτηση, όμως επί της ουσίας οι μεταξύ τους σχέσεις δεν βελτιώθηκαν. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον προπονητή του ότι αυτό που θέλει είναι να σέβονται το «όνομά» του και επανέλαβε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλύτερο της ομάδας, όποτε του ζητηθεί να αγωνιστεί.

66

Τελικά ανταποκρίθηκε ο Ριβάλντο στην πρόσκληση του Τροντ Σόλιντ για ιδιαίτερη συζήτηση, όμως επί της ουσίας οι μεταξύ τους σχέσεις δεν βελτιώθηκαν.

Κάτι που φάνηκε και από τη δήλωση του Βραζιλιάνου σταρ ότι εάν κάποιοι δεν θέλουν να προστατέψουν το όνομά του, θα το κάνει ο ίδιος.

Βέβαια, από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού αυτό που ειπώθηκε είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως το θέμα είναι ότι ο «Ρίμπο»δεν έκανε… βήμα πίσω από τα όσα ήδη έχει πει δημόσια.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στον προπονητή του ότι αυτό που θέλει είναι να σέβονται το «όνομά» του και επανέλαβε πως βρίσκεται στη διάθεση του Σόλιντ και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλύτερο της ομάδας, όποτε του ζητηθεί να αγωνιστεί.

Λίγες ώρες, μάλιστα, ανήρτησε νέα δήλωσε στον προσωπικό δικτυακό τόπο του,με σκοπό αυτή τη φορά να ρίξει τους τόνους στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Αναφέρεται στο τετ α τετ που είχε με τον Τροντ Σόλιντ κατά τη διάρκεια της ημέρας (25/10) και ζητάει να επιστρέψει η ηρεμία για το καλό της ομάδας.

«Σήμερα το μεσημέρι όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές, είχα μια συνάντηση με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ήταν μια συνάντηση που κράτησε πάνω από μια ώρα, όπου δόθηκαν εξηγήσεις εκατέρωθεν και τελικό συμπέρασμα είναι να δουλέψουμε όλοι ενωμένοι για το καλό του Ολυμπιακού.

» Αυτό που προέχει τώρα είναι να προπονηθούμε ακόμα περισσότερο και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αυτό της Τρίτης με τη Ρόμα και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, για να φέρουμε τον Oλυμπιακό εκεί όπου του αξίζει».

Ο Σόλιντ, από την πλευρά του, μίλησε στη συνέχειακαι με τους Κωστούλα, Πάντο, Σέζαρ, Καφέ, Οκκά, Καστίγιο, Ντομί, ενώτην Πέμπτηθα ακολουθήσειτρίτο γκρουπ συναντήσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies